Foto equip

Foto equip

dimecres, 10 de març del 2010

GEIEG 5 - INEF BARCELONA 48


fotonista.ernesto67@gmail.com
www.ernesto67.com

El passat dissabte es va disputar el partit aplaçat entre el Geieg i el Inef Barcelona, a casa de les gironines. Aquest partit presentava moltes expectacions per enfrontar-se dos dels equips millors de la lliga nacional.
Els primers 20 minuts van estar molt igualats, amb molta intensitat i ganes per part dels dos equips, així un fallo de col·locació de les jugadores de l'Inef va decantar el marcador (5-0) cap a l'equip de casa. Les inefes no van desistir i van seguir treballant en el seu joc fins que una pilota cap a la línia va propiciar l'empat en el marcador a les mans de Pucu. Les inefes volien més i van seguir lluitant fins aconseguir dos assajos més abans de la primera part, un per part de la nostra apertura Urbiola i l'altre de la capi Angela.
En la segona part es veure una diferència en el físic entre els dos equips, les jugadores de l'Inef van aprofitar el joc amb les davanteres, així van arribar els assajos de Maira, dos de Maria, Aroa i els de Pucu i Laura en les tres quarts.
El resultat final va ser de 5-48 en un gran partit per part dels dos equips que representaran a Catalunya en la Copa de la Reina.

Les fotos les podeu veure a traves de:



3 comentaris:

marina ha dit...

dos ensayos, maria?? pq pasarte a la linea??? enhorabuena a todaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!
p.s. siiii, otra vez yo!

Rugby Inef Barcelona ha dit...

MARINA TE QUEREMOOOOOS... VUELVEEE!!!

NUNU ha dit...

Noies!!! moltes feilicitats a totes.
Núria

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA