Foto equip

Foto equip

dimarts, 20 d’abril del 2010

Per un lloc a la final. GEiEG vs. INEF BARCELONA

L'INEF BARCELONA, s'enfrontará aquest dissabte al GEIEG en la lluita per un lloc a la final de la Copa de la Reina Femenina. L'eliminatòria serà a anada i tornada i qui guanyi s'enfrontarà a la final a l'equip guanyador de l'altra semifinal que disputaran Getxo i Gaztedi.


L'INEF BARCELONA es desplaçarà al GEiEG amb un equip tocat per les lesions, a les baixes d'Ona Soler i Angela del Pan, se li uneix la de María Ribera d'aquest cap de setmana en les territorials. Aroa Gonzalez també arrossega la seva fractura del dit i un petit esguinç en el turmell.

Amb aquest panorama i sense saber encara amb quines jugadores podrem contar l'INEF BARCELONA lluitarà més unit que mai pel partit, amb l'arpa i la força que el caracteritzen.

D'altra banda el rival, un equip que va a més cada any, jugarà a casa pel que segur aniran a per la victòria amb un equip que posseïx jugadores de gran nivell.

Vos anticipem que el partit serà emocionant i es veurà un gran rugby ,ja que s'enfronten dos dels millors equips del panorama nacional. Necessitem de la vostra ajuda, us hi esperem!!

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA