Foto equip

Foto equip

dilluns, 14 de març del 2011

CAMPIONES DIVISIÓ D'HONOR!!!




Per fi va arribar dissabte, i a les 8.30 del matí ens trobàvem a la Terminal 1 de Barcelona. Sense rastre del misteriós botiquín, vam poder anar directes a embarcar. Tot i la intensa pluja que queia a Barcelona, el vol va sortir puntual i sense problemes. Un cop a Madrid, vam quedar-nos a l’aeropor t a dinar els tapers que portàvem i recuperades les pilotes que ens vam deixar dins l’avió, vam marxar cap al camp. Es notaven nervis a l’ambient però ganes i il·lusió per poder jugar aquest partit tan esperat.

Vam arribar al camp amb temps per canviar-nos tranquil·lament i sortir a escalfar, quedaven 80 minuts per gaudir de l’últim partit de Divisió d’Honor femenina d’aquesta temporada.

L’equip titular el formaven: Lorena, Aroa, Maribí, Marta Costa, Fanny, Àlex, Trillo, Maira, Conchi, Urbi, Henson, Àngela, Martina, Pedrona i Esbrí.

El partit va començar molt travat, amb moltes aturades i imprecisions, i cap dels dos equips es feia clarament amb el control del partit. L’àrbitre tampoc va ajudar, ja que amb les seves decisions tampoc va ajudar a cap dels dos equips a desenvolupar un joc més fluït.


L’equip no estava còmoda al camp i les coses no acabaven de sortir. I l’apertura contraria, Marina Bravo va avançar el seu equip al minut 15 de la primera part i ella mateixa va transformar l’assaig. El marcador es posava 7-0. Però aquest fet, lluny de posar nervioses a les jugadores de l’Inef, va fer sortir el millor de cada una i l’equip va començar a dominar el partit fins que al minut 19’ l’Aroa va fer la primera marca, que la Urbi es va encarregar de transformar.

Això va donar tranquil·litat i les coses van començar a sortir, i tot el treball realitzat es va començar a plasmar al camp. La davantera plantava cara a una davantera molt dura com la del Majadahonda, i les tres quarts començaven a tirar carreres, a ser verticals i així va ser com van arribar les següents

marques. Al minut23 l’Angela va fer la segona, que la Urbi tornava a transformar, i al minut 40 la Laura Esbrí feia la següent amb la que marxàvem al descans 7-19.

La segona part va començar amb una marca de l’Angela, i el marcador ja no es va moure, fins que al minut 52, ella mateixa va tornar a assajar deixant el marcador final 7-29

.A mitjans de la segona part, van entrar la Tània Gazpacho per la Fanny i l’Anna futbolera per la Martina. I més endavant l’Ainhoa per la Maribí, la Marina per Lorena i la Sheyla per la Maira, així que tothom va poder gaudir d’alguns minuts de joc.

El Majadahonda va ser un gran rival, que no va posar les coses gens fàcils a l’equip i no va baixar els braços en cap moment ja que van estar una bona estona dins la nostra zona de 22 atacant i pressionant i van obligar l’Inef a no baixar la guàrdia ni un moment. Va ser un partit dur però d’aquells que a tothom agrada jugar.

Amb el xiulet final va arribar la celebració, que gràcies al Sergi (Nomo) i la seva dona, va tenir tot el que es necessita per una bona celebració: cava (amb copes i tot), pastís...

Després de la celebració i la dutxa, vam anar al tercer temps, acompanyades per les de Majadahonda, a un bar proper, on vam poder dinar/berenar una fantàstica paella! Moltíssimes gràcies a les noies del Majadahonda per portar-nos i per el tercer temps, llàstima que només hi vam poder estar mitja horeta ja que no podíem perdre l’avió ja que a la nit ens esperava un divertit sopar de disfresses on l’equip va demostrar els seus dots artístics amb disfresses molt currades i originals! Sou unes cracks!

Gràcies també a l’Ernesto, que com sempre ens va acompanyar i ha immortalitzat tots els moments del partit, als místers, a la Rosa, als que es van escapar del curs de Rugby Soluciones per venir a animar-nos, al Nomo i a la seva dona per cuidar-nos tant i seguir-nos en aquesta lliga( i a les seves alumne

s de l’IES Castellet pels seus missatges de suport), i a tot l’equip pel seu esforç, la seva entrega i la seva il·lusió. Ara a recuperar forces que això no s’ha acabat!

Segons ens ha informat la federació, la copa se’ns entregarà el primer partit de divisió d’honor de l’any que ve, així que esperem que se’n recordin i ens la portin!!!!

INEF, INEF, INEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEF!!!!!!!!!!! No deixeu de pensar en verd!

FOTOS: ERNESTO ARADILLA: "AQUÍ"



2 comentaris:

Ernesto ha dit...

Enhorabona CAMPIONAS !!

Anònim ha dit...

Fast alle Damen lieben sie alle ?hnlich wie viele S?tze mit Bezug zu KNIT UGG & CARDY Stiefel besitzen kann nicht . UGG BAILEY BUTTON TRIPLET trends in 2012
The shoes trends changing thousands, if they can accurately grasp the preferences of investors you can Rijindoujin [url=http://www.uggbootshotshop.co.uk]ugg boots sale[/url] the . But you may have never realized some auction sites online are better places to get cheap [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots uk[/url] ugg . environment was excellent [url=http://www.cheapuggsbootsinuksale.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] for sunbath but instead of sunbathing I determined to select surfing . Several different versions involving have recently been made from kangaroo hair as well [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots[/url] as household leather . [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots online[/url] classiccardyuggs.[/p]
[p]For a long time, UGG is popular among people all over the world . Many customers, somewhat mistakenly, Cheap UGG,black leather ugg boots, calculate they will receive franchise financing alms, or even the financing itself from their franchisor . Ugg boots are designed out of high quality sheepskin known when 'twin [url=http://www.cheapuggsbootsinuksale.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] faced' so treated on out of both sides inner and outer . UGG DAMEN CARDY & KNIT im Hinblick auf den Kauf eines sehr beliebten werden




RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA