Foto equip

Foto equip

dilluns, 23 de novembre del 2009

INEF BARCELONA 38-5 GEiEG. Anar sumant!

© Luis Sánchez luisonline@telefonica.net

Ahir va tenir lloc el partit que enfrontava al GEiEG (de Girona) i a l’INEF Barcelona al camp de l’Hospitalet. Amb un gran ambient, i les grades plenes començava el partit.

Per part de l’INEF, dues importants baixes dins del camp, l’Ona i la Henson, que no van poder jugar perquè estaven lesionades, però va ser un dels motius perquè les seves companyes estiguessin per sobre el seu 100%.

L’equip titular que va saltar al camp va ser: Lorena, Miren, Aroa, Marta, Maria, Cris, Maira i Angela (pel que fa a la davantera) i Raquel Erro, Urbi, Conxi, Laura, Marina, Pedrona i Marta Pocurull (Puku) (a la línia). A la segona part van jugar Hanna, Anna i Caroline.

D’altra banda, el GEiEG que venia de guanyar 98-0 al Tarragona i el darrer any va quedar sub-campió de la lliga catalana i semifinalista de la Copa de la Reina, també li faltaven noves incorporacions de pes, com la francesa Marie-Charlotte (Macha), que no va poder estar amb el seu equip perquè estava convocada amb la Selecció Francesa.

Des de bon principi, l’INEF es va mostrar més concentrat i unit que mai, mentalitzades que seria un partit dur i intens, van fer un bon escalfament ja que les jugadores tenien ganes de fer un bon paper durant el partit.

El resultat final va acabar en un 38-5. Es van veure grans accions per part dels dos equips. L’equip barceloní només tenia una cosa en la ment: “Paciència i anar sumant poc a poc”, i aquest va ser el nostre “lema” seguir treballant dia a dia i en cada partit perquè cadascuna pugui aportar al terreny de joc ACCIONS POSITIVES I GENEROSES cap a la resta de companyes i així anar creixent JUNTES!

Per últim, ens agradaria donar les gràcies a totes aquelles persones que ens segueixen dia a dia i ens dónen el seu recolzament, dir-vos que en nom de totes les jugadores, us volem dedicar aquesta victòria. També els hi volem dedicar als nostres entrenadors que fan que tot aquest treball es pugui veure als partits, la dedicació i per sobre de tot, perquè ens ensenyen a disfrutar jugant a RUGBI, a vosaltres, Marta, Sergio i Víctor, GRÀCIES!

5 comentaris:

Ernesto ha dit...

Quina hora de jugar son aquestes!!
A aquestes hores no podem anar a fer fotos vostres.

Sóc Ernesto (de rugbycatalà).

Rugby Inef Barcelona ha dit...

Nosotras si que os echamos de menos, que hemos tenido que tirar de archivo para poder poner una imagen. Esperemos veros en el proximo partido y Gracias por ese magnifico trabajo que haceis y nos brindais porque a nosotras nos gusta mucho poder tener fotos así.

Ernesto ha dit...

Para el próximo partido si que estaremos; la hora es bastante buena para hacer fotos y para veros ganar.
Un saludo

Anònim ha dit...

Genial brief and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

Anònim ha dit...

[p]And everyone is able to dress yourself in some sort of style shirts or [url=http://www.uggoutletwomen.co.uk]ugg outlet[/url] dresses and also shoes and boots construct y can need . What you should know about when you buy Bailey Button Ugg boots
Bailey Button Ugg boots incorporates a new that means . DO NOT [url=http://www.uggoutletwomen.co.uk]ugg australia outlet[/url] STACK ONCE,kids bailey button! . The boots come with steel buckles [url=http://www.cheapuggtobuy.co.uk]cheap ugg boots[/url] and comes with an Eva sole . Make constant your vorite bloom afore picbaron up any of [url=http://www.uggsalefashion.co.uk]cheap ugg sale australia[/url] the blushed cossacks . Ugg boots apart of tall and short types for women, that with Ugg [url=http://www.uggsbootsbaileybuttonuk.co.uk]ugg bailey button[/url] boots tall, you can easy get warm from ankle to knee . They are the perfect boot for the [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots online[/url] cold winter weather, and take their name from Adirondack mountain . S i e n n a M i l l e r i s k n o w n a s " a U K 1 0 y e a r s o f t h e w o m a n " S i e n n a M i l l e r i s s n o w b o o t s [url=http://www.uggsbootsbaileybuttonuk.co.uk]ugg bailey button boots[/url] f a n a t i c s . Ugg Australia Women Coquette Sheepskin Slippers Second to the [url=http://www.cheapuggsbootsinuksale.co.uk]ugg boots sale[/url] classic style, the slip-on sheepskin slippers created by Ugg are one of the most popular styles out there.[/p]

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA