Foto equip

Foto equip

dilluns, 12 d’abril del 2010

El INEF barcelona treu una victòria en un partit dur

El INEF Barcelona es va desplaçar fins a Vitòria per a jugar en el camp de GAZTEDI el partit pel liderato del grup B, sent el resultat final 5-36 per al INEF . El INEF es va presentar a Vitòria amb baixes molt importants com són les de Ona Soler i Aroa Gonzalez per lesió, a això se li unia la baixa en el minut 60 de Angela del Pa (les tres presents en la ultima concentració de la Selecció Espanyola).

Amb un sol canvi des de l'inici de la trobada el INEF va haver d'anar-se emmotllant a les circustancias demostrant que abans de res és un "EQUIP" i que tant les 16 jugadores disponibles per a jugar com les quals no van poder jugar ho van donar tot per i cadascuna de les companya que tenien al seu costat. Amb aquest panorama, el partit sabíem que anava a ser dur, davant un equip que treballa molt bé els moles amb jugadores de gran experiència i amb una melé forta.

Les touches estuvierón molt igualades durant tot el partit, ( Amb la anecdota del "mol actiu") En melés les jugadores del GAZTEDI van ser superiors però tanmateix el INEF va saber frenar les contínues embranzides i fins i tot parar o guanyar alguna d'elles. Les jugadores locals van plantejar el partit com esperabamos, amb nombroses formació de moles en tot moment i de bon tros treball i desgast per davant, els rucks no els disputaven quan estaven perduts i buscaven la defensa de la nostra línia.

El INEF tenia un objectiu, parar la formació dels moles amb placajes contundents ( es van veure bones accions però queda molt per treballar i millorar en aquest aspecte) Tanmateix es va treballar molt dur i es va aconseguir defensar l'atac de les basques evitant així que ens fessin ningun assaig per davanteres. També es van veure bones jugades per part de les jugadores del Gaztedi en les quals van enllaçar diverses passades amb bons suports.

La nostra línia movia millor el baló i fruit d'això i de la pressió de les jugadores en les puntades, melés i rucks, es van crear els buits que van permetre assajar a jugadores com Marta Pucurul, Pedrona, Laura i la Concepción (Conchi). A això se li va sumar l'assaig de les davanteres que trás una touche en 22 contràries es metierón fins a la cuina amb un mol plantant la pilota després de la línia.

Respecte a l'actitud de l'equip gens que objectar ja que individualment cada jugadora va respondre amb creix, malgrat els canvis de posicions i malgrat tenir davant un gran rival que no sota els braços en els 80 minuts i ens va fer treballar molt dur.

Després d'això agrair a GAZTEDI el tercer temps que tant ens va agradar, tot BUENIIIIISIMO!! l'hospitalitat i el partit que ens van brindar. I un hip-hip- urra!!! A les novençanes per la seva cançó... bueniiiisima!!!

D'altra banda esperem que Angela, Aroa i Ona es recuperin com més aviat millor. Des d'aquí molt ànim i força.
Agrair als nostres seguidors, la familía d'Ángela i de Mirin així com a nuesras delegada Sheila i acompanyants pel suport i ajuda donada.
Rosa moltes gràcies per acompanyar-nos i fer-se càrrec de l'equip ja que als entrenadors els va ser impossible venir.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

ánimo para las lesionadas!!!
Estáis a tope, como siempre!
una ex-jugadora del Inef Barcelona!
Besos a todas!

Anònim ha dit...

Feleicitats noies, us ho mereixeu. A tope a semis, estarem alla per animar, no ho dubteu!!
petonets
GINA

marina ha dit...

gra6 ROOOOOOOOSA!!!!

Anònim ha dit...

Anims a totes !!
Tinc ganes de fer fotos de la semi.
Ens veien en Girona,

Ernesto.

Anònim ha dit...

[p]St . The beautiful range of rhodium plated sterling silver jewellery contains rings, wrist wear, necklaces and earrings in stunning designs and dazzling colours . Do you have someone who you want to tell her how much you love her? If yes, it is time to purchase some Pandora beads materials to create a unique jewelry [url=http://www.gioielleriaoutlet.com/tiffany-bracciali.html]Tiffany Bracciali[/url] gift for her . Many people called specific shots this acquired the maximum affect them and also requested numerous doubts . Like all really successful and iconic brands Pandora has been much copied . You are going to sense different while appearing competent to use a fresh new look as soon as you want it . All charms are handmade and of top quality . As a result, in the beginning your answerers offer a particular record of which sort roles his or her opinion . The copper clasp in the chain [url=http://www.gioielleriaoutlet.com/tiffany-orecchini.html]Tiffany Orecchini[/url] is very easy to open and close.[/p][p]If the baptize cools, abolish your Pandora Charms Jewelry and dry it off . You would like to enjoy, or maybe a loved one some jewelry, and want something modern using a twist that may be really effectively performed, this may be the brand to suit your needs . Thomas Sabo [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk]pandora jewelry[/url] brings in sterling silver collection presents the ideal accessory for the fashion prevailing tendency . This is the superb factor about the Thomas Sabo Necklace plus charm brand . You隆炉ll discover CAD penning services extremely efficient regarding designers thomas sabo jewellery, graphic designers [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk/tiffany-keys.html]tiffany keys[/url] and manuacturers . Different kinds about the great anklet bracelets servings is generally merely scrolled inside the web site to find the most effective only one readily [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk/tiffany-rings.html]tiffany rings[/url] available for a person . Pandora's designs are described as romantic, modern, and reflections of timeless symbols of love 篓C attributes for which any woman can relate . Carry them as a collection of wonderful memories on a Pandora bracelet or Pandora necklace and make those unforgettable moments last forever . Often opt for the house system issuer which provides high quality guideline [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk]pandora sale[/url] in an inexpensive quote.[/p]

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA