Foto equip

Foto equip

dilluns, 29 de març del 2010

L’ INEF BARCELONA ja està a semifinals

Les gallegues del CRAT Coruña es van desplaçar ahir a Barcelona per a disputar el segon partit de la Lliga Nacional. El marcador final va acabar 47-0 en un partit en el que les gallegues van jugar amb moltes ganes i van obligar en diverses ocasions a jugar sense pilota a l’INEF.

INEF - CRAT Coruña por Rugby Català.

fotonista.ernesto67@gmail.com
www.ernesto67.com

L’Inef de Barcelona va ser superior a les melés i sobretot, la davantera va fer un gran treball i va fer molt mal a les gallegues, la tres quarts, amb bones jugades també van aconseguir posar la pilota darrera la línia de marca en diverses ocasions.

INEF - CRAT CORUÑA por Rugby Català.
© Luis Sánchez luisonline@telefonica.net
L’INEF va cometre errors en defensa on l’equip visitant va fer que tinguessin molt bones pilotes per poder assajar. Situació que va fer que les jugadores de l’INEF haguessin de defensar a fons per parar a les gallegues i aconseguir deixar el seu marcador en 0.
La primera plaça d'aquest grup es disputarà contra GAZTEDI, equip que va guanyar 12-24 a Majadahonda treient així, qualsevol opció d'arribar a les semifinals. A l'altre grup el GEiEG va guanyar a l’Olímpico 38-7 , cosa que, lidera la classificació del grup A, estant ja classificat matematicamente.
D'altra banda les jugadores Marta Pucurull, Ona Soler, Angela del Pan, Aroa González, Clara Costa i María Ribera es concentraran aquest dijous fins diumenge al Car de Sant Cugat amb la Selecció Espanyola de Rugby, a les ordres d’ Inés Etxegibel.

Des d'aquí les felicitem i els hi desitgem una gran cncentració i sobre tot que tornin sanes.

Per últim donar les gràcies a totes aquelles persones que es van venir a veure'ns, als fotògrafs, i també felicitar a tot l'equip per la classificació. Ara toca pensar en el pròxim partit, en corregir els errors comesos en aquest i seguir creixent individual i col·lectivament.

INEF - CRAT Coruña por Rugby Català.
fotonista.ernesto67@gmail.com
www.ernesto67.com

La resta de les fotografies les podeís trobar en:

http://www.flickr.com/photos/rugbycatala/sets/72157610402354754/

1 comentari:

Anònim ha dit...

snaps are just some of the accessories that can be added to these boots to change the appearance . There are no fashion rules when it comes to [url=http://www.uggbootshotshop.co.uk]ugg boots sale uk[/url] wearing these boots . There are just three drawbacks: the Bailey Button Ugg Shoes suede-I didn't treat [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots uk[/url] it quick enough now the water marks show from walking in the snow; and the casualness advisors . recource:Time has become so long, per hour [url=http://www.uggoutletwomen.co.uk]ugg outlet[/url] per minute in ugg genuine boots, I always hope . There are some services [url=http://www.cheapuggsbootsinuksale.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] purchasing the wholesale shoes on Internet . Articulated Air modular hovercraft, providing the strongest [url=http://www.uggbootshotshop.co.uk]ugg boots sale online[/url] protection and flexibility.[/p]
[p]Tie up laces, [url=http://www.uggbootssalehots.co.uk]ugg boots sale uk[/url] top-stitching, buckles and




RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA