Foto equip

Foto equip

dimarts, 20 d’abril de 2010

Per un lloc a la final. GEiEG vs. INEF BARCELONA

L'INEF BARCELONA, s'enfrontará aquest dissabte al GEIEG en la lluita per un lloc a la final de la Copa de la Reina Femenina. L'eliminatòria serà a anada i tornada i qui guanyi s'enfrontarà a la final a l'equip guanyador de l'altra semifinal que disputaran Getxo i Gaztedi.


L'INEF BARCELONA es desplaçarà al GEiEG amb un equip tocat per les lesions, a les baixes d'Ona Soler i Angela del Pan, se li uneix la de María Ribera d'aquest cap de setmana en les territorials. Aroa Gonzalez també arrossega la seva fractura del dit i un petit esguinç en el turmell.

Amb aquest panorama i sense saber encara amb quines jugadores podrem contar l'INEF BARCELONA lluitarà més unit que mai pel partit, amb l'arpa i la força que el caracteritzen.

D'altra banda el rival, un equip que va a més cada any, jugarà a casa pel que segur aniran a per la victòria amb un equip que posseïx jugadores de gran nivell.

Vos anticipem que el partit serà emocionant i es veurà un gran rugby ,ja que s'enfronten dos dels millors equips del panorama nacional. Necessitem de la vostra ajuda, us hi esperem!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Welcome to Christianlouboutinmy.com,the summer is coming,what are you waiting for,just come and go shopping,here are our featured and best-seller christian louboutin products:chanel shoes chanel shoes jimmy choo jimmy choo manolo blahnik manolo blahnik louis vuitton shoes louis vuitton shoes Tory Burch Shoes and so on.

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA