Foto equip

dilluns, 7 de març del 2011

Abultada victòria davant del CEU

Després de les territorials, ha tornat la lliga catalana i dissabte ens enfrontàvem contra el CEU, un equip que sempre ha estat entre els primers de la lliga catalana.

La convocatòria era a les 2.30 i per alegria de tots, disposàvem de 22 jugadores per poder saltar al camp amb moltes ganes de disfrutar d'un bon partit. Però la primera decepció no va tardar a arribar i és que el CEU, tot i portar 15 jugadores, es va negar a jugar a 15, o es jugava a 12 o no jugaven.
A 12? Doncs no és el que volíem però s’havia de jugar a 12. Van saltar al camp d’inici: Lorena, Aroa, Fanny, Àlex, Marta C, Conchi, Urbi, Pedrona, Henson, Àngela, Martina i Esbrí.
El partit va ser força dinàmic i l’inef va dominar en tot moment, es van veure bones jugades, grans carreres amb molts recolzaments i molta comunicació. A la primera part van assajar Esbrí (3), Angela en la seva posició de segon centre (4), Àlex (2) i La Urbi va transformar tres assajos, i la Henson 2.
Aproximadament al minut 30 de la primera part van entrar l’Ana per la Lorena, la Maira per la Marta C, i l’Anna per la Martina.
A la mitja part es van produïr dos canvis més, entrant la Neus per l’Aroa i la María per la Fanny.
A la segona part l’Esbrí obria el marcador amb un bon contraatac , i van marcar Esbrí (2), Henson (3), Tania Gazpacho i Urbi i pel que fa a transformacions, la Henson 2 i la Urbi 2.

En alguns moments de la segona part, el CEU va disposar de més pilotes, que atacava amb ganes però l'Inef defensava amb organització i acabava recuperant la pilota.

Cap a la meitat de la segona part es van produïr més canvis entrant l’Eli per l’Àlex, la Tania per la Henson, la Isa per l’Ana i la Sheyla per la Maira. Estem molt contentes perquè tothom va poder jugar i a més, a la segona part les novates van donar la cara i molt bé, ja que durant la part final del partit teníem una melé tota de novates!!! Moltes felicitats a totes!! Sou unes cracks!!
Degut als canvis es van haver de canviar algunes posicions, a part de les que ja hi havia diferents d’inici, la Tania Gazpacho va tornar a jugar a la línia, la Conchi en el seu paper de 9 va llançar la touche i la Maribí també va acabar el partit de primer centre. Així m’agrada, polivalents!!!! El resultat final va ser de 103-0.

Felicitar a tot l’equip per l’esforç, als místers per la seva excel·lent feina, els suporters pel seu suport incondicional, als fotògrafs per les seves magnífiques fotos, als de Hospitalet, per deixar-nos el botiquín un altre vegada i a la Maria, una amiga de la Fanny que gràcies a ella vam tenir gots al tercer temps!!

Ara toca centrar-se amb l’últim partit de DH on visitem el Majadahonda un equip que ha obtingut grans resultats i espera amb moltes ganes la nostra visita. Així que noies, comenceu a somiar amb el partit, a entrenar fort i bé aquesta setmana i seguiu pensant en verd!!