Foto equip

Foto equip

dimarts, 1 de febrer del 2011

Derbi barceloní

Dissabte passat varem gaudir d’una nova jornada de rugbi català, contra l’equip de la Unió Esportiva SantBoiana.

El 15 inicial d’aquest partit el formaven: Lorelais, Aroa, Fanny (debutant), Maira, Marta Costa, Alex, Henson, Ángela, Raquel, Urbi, Conchi, Esbri, Pedrona, Anna y Pucu. A la banqueta la Tània R., Tània O.=Gazpacho, Sheyla, Neus, Ainhoa, Marina i l’Eli. On estan les tres quarts que abans desbordaven la banqueta de l’INEF? Es veu que això va per temporades ;)


En un camp lleugerament enfangat per la pluja d’aquell mateix matí, es va donar l’inici del derbi barceloní. La primera línia sabia que s’enfrontava amb un equip fort al davant, però no es va deixar intimidar en una primera part, on les coses no acabaven de sortir. La primera marca va arribar de mans de la nostra ala mallorquina Pedrona, que després d’un desplegament de l’òval per part de les tres quarts, va arribar a la zona d’assaig. En un xut molt lateral, la Urbi no va poder transformar aquesta marca.




Ens agrada el joc net. De fet, entrenem per jugar sota la normativa i sempre esperem que ens pitin estrictament: sense bloquejar sortides de pilota del ruck, sense enfonsar la melé, sempre darrera l’últim peu a les agrupacions... Però de vegades ens dona la sensació de que, per no anar parant el joc amb cada acció penable i que hi hagi joc continu, sortim desfavorides per les continues faltes de l’altre equip.

De totes maneres, hem d’aprendre a amotllar-nos a cada partit i, tot i que va costar, ens varem haver d’acostumar a la manera de treballar de l’arbitre.



Més endavant, va arribar la segona marca, de mans de la nostra arriere Puku, que va rebre un cop retardat de genoll per part d’una jugadora blava al maxil·lar esquerre, una vegada ja havia plantat. Després de l’espant de saber si era nas, ull o dents, varem continuar el partit. Varem estar molta estona a la seva 22 sense acabar de definir el joc, acabant la primera part 0-10.



A la segona part, la davantera de l’equip verd no es va deixar intimida i va demostrar una vegada més que voler és apoder i des d’una sortida d’una melé a prop de línia contrària, la mig de melé Raquel Erro va entrar per plantar l’òval rera pals. La Urbi es va encarregar de transformar aquesta acció.

Malgrat l’intens joc de la primer part, la santboiana va cometre dos errors en defensa que varen permetre a la nostra 15 internacional, Puku, sortejar i esquivar a les jugadores blaves en dues ocasions i va demostrar una vegada més la seva increïble velocitat i estat físic per apretar fort les cames i arribar a línia de marca sense ser aturada. Va plantar sota pals, fent més fàcil la transformació per part de la Henson.




Durant aquesta segona part, el primer canvi, va sortir la Tània O. per l’Anna ocupant el lloc de flanker de la Henson, que va anar a parar a jugar de primer centre, passant la Conchi de 10 i la Urbi d’ala. També varen canviar la Fanny per l'Eli, l'Ainhoa per la Lorena ocupant la primera línia, la Tània R. per la Marta Costa i la Marina per l’Aroa (lesionada) ocupant el lloc de flanker, passant llavors l'Àlex de talona.

Minuts abans del final, la Tània O. va ser expulsada amb targeta groga per trepitjar, accidentalment al anar a netejar un ruck, a una jugadora de la santboiana que es trobava impedint la sortida de la pilota al camp d’INEF.
Així doncs, acabàrem el partit amb un resultat de 0-36, mantenint el lideratge de la Lliga Catalana.





Encara ens costa aprendre a jugar amb el cap ben fred i cor calent. Voler més i més i més però sense que ni el públic ni el arbitratge puguin amb la nostra manera de fer.

Aquest cap de setmana hi ha concentracio espanyola de quinze a Madrid (Aroa, Maria, Ángela, Henson, Puku, Esbri, i les convocades pel seven (María, Esbri, Ángela) es quedaran allà per viatjar a les Vegas per jugar el Torneig Internacional de la mateixa ciutat.

De totes maneres no deixarem d'entrenar i ens veurem tan aviat com torni a haver-hi jornada (dia 20, lliga Nacional contra Getxo a l'Hospital, hora encara per confirmar).


fotos: Ernesto Aradilla

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola chicas, soy fan vuestro y voy a veros siempre que puedo , pero leyendo esta crónica me parece que os estáis equivocando de camino. En lugar de justificar un resultado que todos esperábamos que fuera mas amplio deberías estudiar qué no hicisteis bien para poder trabajar sobre ello y corregirlo. Creo que las de Sant Boi plantearon un partido conociéndoos bien y caísteis en la trampa de olvidaros de vuestras 3/4 abriéndoles muy pocos valores en la primera parte y con vuestra delantera empeñada en chocar con la defensa del equipo rival, que se mostró muy firme. Cometisteis errores que trabajados con humildad os han de hacer crecer, si la culpa es de otros os vais a estancar.
Fue un partido duro por ambos equipos, y el arbitraje estuvo al nivel de siempre, ¿cuando un arbitraje es bueno en Cataluña? y recordar que un mal arbitro se equivoca para los dos equipos, no veías sólo los errores en contra vuestra, que también cometió varios de importantes que perjudicaron a Sant Boi.

Animo chicas!!! seguir trabajando y no buscando excusas.

Anònim ha dit...

Muchas gracias por tu aportación, Anónimo, y no sufras por nosotras, que desde el lunes ya estamos trabajando para mejorar todos nuestros errores.
Te esperamos en el próximo partido, a ver si estamos a la altura de tus espectativas.

OSAS

Ernesto Aradilla ha dit...

Creo que la critica del primer comentario son desmesuradas, yo solo soy un aficionado a la fotografia y llevo un par de años haciendo fotos al equipo de INEF y nunca creo que tengan una actitud de superioridad ni de reconocer sus errores (creo que son las primeras en pedirse an cada partido un poco más). Para mi punto de vista son un grupo de profesionales del rugby que no se conforman con ganar, sino con afan de superarse.
Un saludo a tod@s!

Anònim ha dit...

snaps are just some of the accessories that can be added to these boots to change the appearance . There are no fashion rules when it comes to [url=http://www.uggbootshotshop.co.uk]ugg boots sale uk[/url] wearing these boots . There are just three drawbacks: the Bailey Button Ugg Shoes suede-I didn't treat [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots uk[/url] it quick enough now the water marks show from walking in the snow; and the casualness advisors . recource:Time has become so long, per hour [url=http://www.uggoutletwomen.co.uk]ugg outlet[/url] per minute in ugg genuine boots, I always hope . There are some services [url=http://www.cheapuggsbootsinuksale.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] purchasing the wholesale shoes on Internet . Articulated Air modular hovercraft, providing the strongest [url=http://www.uggbootshotshop.co.uk]ugg boots sale online[/url] protection and flexibility.[/p]
[p]Tie up laces, [url=http://www.uggbootssalehots.co.uk]ugg boots sale uk[/url] top-stitching, buckles and




Anònim ha dit...

[p]The adequate affirmation insoles are able to accrue your all-overs at anatomy [url=http://www.uggbootssalehots.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] actingerature . Although this type of boots can be worn at any season, they are mostly seen worn in cold winter months . Para conocer las necesidades de los hombres y las mujeres y los requisitos del mercado en aquellos das, no hay botas UGG Australia Aupie en trminos de la primavera y el verano va a usar sandalias, UGG Aupie puede en el caluroso verano . It has a full-grain leather upper and windproof eVent(TM) membrane that "vents" moisture from inside the shoe which assure durability and makes them waterproof . However, not as many people have knowledge that UGG is also a big charity contributor . Ironman ATIS 4000 Inversion Table If you want to reduce back stress or fatigue, stimulates the circulation, or do you work your abdominal muscles, the Ironman ATIS 4000 [url=http://www.uggoutletwomen.co.uk]ugg sale outlet[/url] inversion table makes a great home accessories . Join these days and you are able to make money for sharing your opinion! If you ever want further data just follow this [url=http://www.uggbootssalehots.co.uk]ugg boots sale[/url] : http://www . [url=http://www.uggsalefashion.co.uk]cheap ugg sale online[/url] com/bailey-button-color-pattern5838-p-3589 . Now UGG bailey button boots offer a certain novelty nobody could refuse.[/p][p]And Kate Huston is one of them and when young women seen these fashionable ladies on screen, there remains no choice but to buy them . D a t a p r o c e s s i n g m a k e s p e r f e c t t r u l y k n o w . T h i s S a m p l e w o n ' t l e t d o w n t o o m u c h , b u t t h e s h o e s l o o k [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots online[/url] l e v e l s . Pay attention to its big round mouth is not use to eat food but for you to pull the paper out . These days, in addition to their well-known footwear, UGG making different products . Author Information: cheap ugg boots wholesale in our online [url=http://www.cheapuggsbootonlinesale.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] store--http://www . When the [url=http://www.cheapuggtobuy.co.uk]ugg boots sale[/url] popularity grows, the price also rises up sharply . Just consider [url=http://www.cheapuggsbootsinuksale.co.uk]ugg boots on sale[/url] this.[/p]

Anònim ha dit...

[p]Backlinks of London is really a jewellery company focusing inside modern-day and various patterns, which allow people to discover a professionally important and individualistic merchandise to match his or her tastes and requirements . You can check out different [url=http://www.gioielleriaonlinesale.com/tresor-paris-bracciali.html]Tresor Paris Bracciali[/url] sites, music clips and magazines to find out what types of jewelry celebrities favor at the moment . An earring is [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk/tiffany-bangles.html]tiffany bangles[/url] finished . In Purse and shoe appeal assortment you will see approximately 40 varied [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk/tiffany-sets.html]tiffany sets[/url] charms . Like Tahitian pearls, they start growing at about 8 millimeters; however, these pearls [url=http://www.gioielleriaoutlet.com/tiffany-orecchini.html]Tiffany Orecchini[/url] are extraordinary because they come in natural colors of light gold, and silver . wi What people do that for you to infants? 隆卤 Numerous some nodded and also voiced affirmation, [url=http://www.gioielleriaoutlet.com/tiffany-collane.html]Tiffany Collane[/url] discussing Betina隆炉s outrage . There are over 400 different items for sale at launch and there are a few thousand items in stock still to be added over the coming weeks . What exactly has generated a lot of these collection [url=http://www.gioielleriaoutlet.com]gioielli outlet guess[/url] agencies eliminate the remaining lays a lot of of their wrapping.[/p]

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA